Calle Real u Kraljevu početkom maja meseca!

Definitivno jedna od najvećih vesti ovog proleća – poznati salsa bend Calle Real održaće koncert u Srbiji početkom maja meseca! Koncert će biti održan u Kraljevu, u okviru salsa festivala Never Dance Alone koji se održava 6-8. maja u ovom gradu. Koncert je zakazan za 3. dan festivala – nedelja 8. maj, mesto održavanja biće [...]

Bend Calle RealDefinitivno jedna od najvećih vesti ovog proleća – poznati salsa bend Calle Real održaće koncert u Srbiji početkom maja meseca!

Koncert će biti održan u Kraljevu, u okviru salsa festivala Never Dance Alone koji se održava 6-8. maja u ovom gradu.

Koncert je zakazan za 3. dan festivala – nedelja 8. maj, mesto održavanja biće objavljeno naknadno, a cena karte je 1800 dinara.

Za one koji ne znaju Calle Real je bend koji dolazi iz Švedske i uveliko je poznat po svojim hitovima Princesa, Ya lo Se, Abrame la puerta i mnogim drugim.

Oni koji budu bili zainteresovani i za salsa seminar moći će da za 2500 dinara posete i seminar i ovaj koncert, dok je cena seminara bez koncerta 1800 dinara.

Više detalja o seminaru biće objavljene naknadno, a za sve dodatne informacije i prijave za južni i jugoistočni deo Srbije tu je e-mail info@salsanis.com ili telefon 063/830-95-18.

Spremite se i organizujte na vreme!


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: SalsaNis.com

  Najnovije na Blogosferi

Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Okov za nameštaj Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli...

pročitajte celu vest
29.11.2018 0:01:09

kategorija:Razno

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova