Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj na Web sajtu, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima.  Deljenje sadržaja ovog Web sajta nalazi se pod Creative Commons licencom “Autorstvo-Nekomercijalno-Deliti pod istim uslovima 3.0 Srbija”.

U slučaju da želite objaviti neki od sadržaja sa sajta Bolesti-zglobova.com, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medijum), obavezno je pružiti informaciju u adekvatnom obliku o tome da je “sadržaj preuzet sa sajta www.bolesti-zglobova.com”. Informacije sa ovog sajta je moguće  slobodno prenositi uz prethodni uslov.

U slučaju nemogućnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, prekršilac može očekivati prekršajnu prijavu od našeg advokata.

Politika privatnosti

E-mail adrese pretplatnika e-mail informatora ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

U slučaju da ste na neki način nezadovoljni e-mail informatorom  i možete slobodno se da odjavite sa primanja e-mail informatora na način koji je objašnjen u samom informatoru koji stiže na vašu e-mail adresu.

Kompanija Donet d.o.o. ne vrši prinudno prijavljivanje korisnika.

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.

Odricanje od prava – Disclaimer

Svi sadržaji na sajtu Bolesti-zglobova.com predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i kao takvi ne mogu uticati da Donet d.o.o. bude odgovoran na direktne ili inderektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija.

Vlasnik projekta “Bolesti zglobova” ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje u svom vlasništvu po sopstvenom nahođenju. Autorski sadržaji u vlasništvu Donet d.o.o. su provereni i tačni, vodeći računa o karakteru medicinskih informacija.

Donet d.o.o. ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od Bolesti-zglobova.com domena.

Podaci koji se interno koriste sa sajta za statistike posećenosti preuzimaju se iz standardnih session varijabli. Svi preuzimani podaci o korisnicima su u skladu s pozitivnim normama EU o privatnosti podataka na Internetu.

  Najnovije na Blogosferi

Koji su Sve Benefiti U?enja Stranog Jezika

Leto je savreno godinje doba za uivanje, to je istina. Tako?e je istina da je grad u toku leta maltene prazan, doga?anja, odnosno distrakcija je ...

pročitajte celu vest
09.10.2018 0:11:09

kategorija:Internet

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova