Liječnici specijalisti iz firme “Donet” već pet godina prate razvoj bolesti zglobova i kostiju koje u osnovi imaju uzrok u oštećenoj hrskavici. Istovremeno se prati i prisustvo drugih lijekova i dijetetskih preparata za liječenje degenerativnih bolesti zglobova. Postavite pitanje našem liječniku Uzimanje lijekova i nutritivnih proizvoda kod reumatskih tegoba samo kratkotrajno smiruju bol, ali ne rješavaju dugoročno [...]

Liječnici specijalisti iz firme “Donet” već pet godina prate razvoj bolesti zglobova i kostiju koje u osnovi imaju uzrok u oštećenoj hrskavici. Istovremeno se prati i prisustvo drugih lijekova i dijetetskih preparata za liječenje degenerativnih bolesti zglobova.

Postavite pitanje našem liječniku

Uzimanje lijekova i nutritivnih proizvoda kod reumatskih tegoba samo kratkotrajno smiruju bol, ali ne rješavaju dugoročno vaš problem

Zašto?

Istrošenost hrskavice zgloba

Bolest zglobova nastaje kao posljedica istrošenosti hrskavice.  Hrskavica se nalazi u svakom zglobu između dvije kosti i dugogodišnjim hodanjem, trčanjem , nošenjem tereta i drugim pokretima hrskavica se “potrošila”.

Kako biste trajno riješili problem bolesnih zglobova nužno je obnoviti oštećenu hrskavicu.

Drugim riječima nužno je uzimati proizvode koji u svom sastavu imaju kolagene peptide i glukozaminsulfat. Kolageni peptidi grade hrskavicu, a glukozaminsulfat je “podmazuje” i štiti kako bi pokreti bili lakši i bezbolni. Dakle nutritivni proizvodi koji u svom sastavu nemaju navedene komponente ne mogu obnavljati odnosno regenerirati hrskavicu zgloba i ne mogu riješiti problem bolnih zglobova.

Na našem tržištu postoji samo jedan takav preparat pod nazivom Geladrink i koji je pokazao svoju učinkovitost u obnavljanju hrskavice. Geladrink je klinički testiran, a njegova učinkovitost i kvaliteta su međunoarodno priznati. Uzimanje Geladrinka nema negativnih učinaka na bolesnika i nema kontra indikacija.

Nedostatak kalcija

Osteoporoza je bolest kostiju koja se manifestira u razrijeđenosti koštane strukture zbog nedostatka kalcija kojeg organizam iz nekih razloga ne metabolizira u dovoljnoj količini i zato ga je potrebno dodavati. Kalcij na tržištu dolazi najčešće u obliku kalcijevog citrata ili kalcijevog karbonata koji se teško apsorbira u krvotok.

Kliničke studije pokazale su da kalcij koji dolazi u obliku kalcijevog laktoglukonata 450 puta se bolje veže za oslabljenu strukturu kostiju i time jača njihovu čvrstoću.

Na našem tržištu jedan od najpoznatijih takvih preparata je Calcidrink koji je kroz dugogodišnju upotrebu i kliničke studije pokazao najbolje rezultate.

Kao što ste čuli i već znate kosti i zglobovi su veoma važan dio ljudskog organizma i treba im posvetiti veliku pažnju!!!

Nudimo Vam besplatne savjete naših liječnika specijalista za sve Vaše konkretne poteškoće i nejasnoće u njezi bolesnih zglobova.

Postavite pitanje našem liječniku

Kontakte možemo ostvariti putem Facebook-a, Twitter-a, mail-a, faks-a i putem telefona.

Uvoznik i generalni zastupnik za Hrvatsku:
Donet Medicus d.o.o., Ilica 143/II, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel. +385 1 3668-119
e-mail: info@herbal-medika.com

  Najnovije na Blogosferi

Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Okov za nameštaj Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli...

pročitajte celu vest
29.11.2018 0:01:09

kategorija:Razno

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova