Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Većina nas često dođe do tog trenutka da bi sve promenili u svom životnom okruženju, kada su domovi u pitanju, jer nekako dosade boje na zidovima koje se gledaju svakodnevno, dosadi taj isti nameštaj, sve postane monotono i sumorno. To je znak da je potrebno da se izvedu neke promene. Naravno, nije uvek moguće ulagati u veliko renoviranje, potpunu promenu nameštaja, ali je skoro uvek moguće uložiti nešto malo, u određene detalje koji će promeniti izgled vašeg doma u velikoj meri, te time osvežiti njegov izgled i dovesti do promene koja je vama i vašim ukućanima bila potrebna. Zato, ne dužimo, već je vreme da krenemo kroz spisak detalja kojima ćete uspeti da dođete do svog cilja.

Okov za nameštaj

Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli da se ručice za nameštaj, ukrasne šarke ili ukrasne nogice za nameštaj menjaju kada se neka polomi, pohaba, pa se tek u tom trenutku uvidi razlika do koje mogu da dovedu. Uzmite sasvim drugačije ručice za nameštaj od onih koje imate, uklopite ih bojom ili stilom sa ostatkom enterijera, a ovom promenom ćete sigurno biti veoma zadovoljni.

Na prvom mestu, ručice za nameštaj će u velikoj meri izmeniti izgled komada nameštaja na kojem se nalaze, a to će već logično izmeniti celu prostoriju. Ako ne znate gde možete pronaći ove elemnte nameštaja uvek možete prvo provbati na internetu. Naš predlog je da posetite stranicu https://www.sarka.rs/gradjevinski-okovi/okov-namestaj/ jer tu možete naći sve sto vam je potrebno za dekoraciju nameštaja.

Promenite dekorativne elemente

Sve ono što imate kao dekoraciju, kao ukrase na komodama, policama, sklonite i spakujte u neku kutiju, te odložite za neko naredno generalno sređivanje doma. Zamenite sve što imate od sitnih ukrasa nekim sasvim novim. Ubacite neke nove svećnjake, nove sveće, ali i nove ramove, druge dekorativne elemente, koji će ulepšati svaki kutak u vašem domu, a to spada sve u one sitne promene koje prijaju svima.

Ubacite ukrasne saksije

Ukoliko volite cveće i imate ga u svom stanu, kući, onda je ovo odličan predlog za vas. Ooručite preko neke cvećare online ili idite do obližnje cvećare ili možete, te odaberite nekoliko novih dekorativnih saksija, u koje ćete prebaciti svoje biljke. Iako je biljka ista, saksija će veoma uticati na promenu koju ste počeli da izvršavate u svom domu, a to je jedan od detalja za koji vam nije potrebno niti mnogo ulaganja, ali ni mnogo vremena za nameštanje, traženje, sve je u tome da ih kupite i donesete do svog doma.

Led rasveta

Ako do sada niste imali u svom domu led rasvetu, pravo je vreme da razmislite o njenom uvođenju. Led rasveta je zaista na prvom mestu detalj koji daje skoro pa savršen izgled svakom domu, ali i dosta moderniji i skuplji izgled. Ono što je dobro jeste to što uvek možete odabrati boju svetla, a montiranje i povezivanje sa strujom je prilično jednostavno, pa vam sigurno neće biti potreban niti majstor, niti električar kako biste sve doveli na svoje mesto. Postavite je ispod visećih elemenata u kuhinji, iza TV komode u dnevnom boravku, ispod ili iznad ležajeva u spavaćim sobama. Efekat rasvete vas sigurno zadiviti i oduševiti .

Posuđe

Kada poželite promenu, uložite malo i u novo posuđe. Dovoljno je da nabavite nove šolje za kafu ili čaj, neke nove čaše, možda tanjire, a to će sasvim sigurno učiniti i da sve izgleda, ali da se prevashodno vi sami osećate lepše i komfornije u svom domu, jer vam promenjen izgled može samo prijati.


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Unija Grupa

  Najnovije na Blogosferi

Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Okov za nameštaj Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli...

pročitajte celu vest
29.11.2018 0:12:09

kategorija:Razno

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova