Jazz u Bigz-u (Čekaonica)

09.06.2011 15:11:26

Izvor: Sopranov Blog

Saznao sam da se mesto zove Čekaonica pre 7 minuta. Nalazi se u zgradi Bigz-a na 7. spratu, kad izadješ iz lifta uz stepenice pa levo. Tako nešto. Jedino znam da mogu da preporučim mesto zbog dobrog savršenog pogleda, muzike koja opušta, i pristupačnih cena. Ne, zaista je mesto za uživanje. Najbolji deo su ležaljke, koje kada je lepo vreme stoje na terasi sa koje se vidi ceo Beograd. Ne znam šta drugo da kažem osim da je to “to do” mesto za bleju.

www.youtube.com/watch?v=oNMGXjdTkac

Šta kažete za mjuzu? Uzela 3 mićovana da “džemuju”, ali bukvalno, i to ispalo savršeno! Baš sam ih slušao kada su se dogovarali pre sviranja: “-Oćemo iz E? -Pa hajde, ae ti kreni”. Kao da imaju probu sa publikom. Inače, ja nisam neki ljubitelj jazz-a jer imam malo strahopoštovanja prema istom, mislim da mu još nisam dorastao, ali juče mi je baš leg’o. I baš mi je zanimljivo da kada se dobri muzičari nadju zajedno, šta god da uzmu da drkeljišu ispašće dobro na neki način, makar ne ispadali iz ritma i tonaliteta. Mogu samo da zamislim kako bi to sve zvučalo da su imali vokal.

Zaključak: svi u čekaonicu!


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Sopranov Blog

  Najnovije na Blogosferi

Koji su Sve Benefiti U?enja Stranog Jezika

Leto je savreno godinje doba za uivanje, to je istina. Tako?e je istina da je grad u toku leta maltene prazan, doga?anja, odnosno distrakcija je ...

pročitajte celu vest
09.10.2018 0:11:09

kategorija:Internet

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova