U Kovinu održan 3. Sajam zapošljavanja

18 poslodavaca ponudilo više od stotinu radnih mesta U Kovinu je danas održan 3. Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe zapošljavanja, Filijale Pančevo, i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Kovin. 18 poslodavaca na Sajmu je ponudilo više od stotinu radnih mesta u ugostiteljstvu, tekstilnoj, mašinskoj, komercijalnoj, građevinskoj, saobraćajnoj i drugim strukama. Poslodavce i zainteresovane za [...]

18 poslodavaca ponudilo više od stotinu radnih mesta

U Kovinu je danas održan 3. Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe zapošljavanja, Filijale Pančevo, i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave opštine Kovin.

18 poslodavaca na Sajmu je ponudilo više od stotinu radnih mesta u ugostiteljstvu, tekstilnoj, mašinskoj, komercijalnoj, građevinskoj, saobraćajnoj i drugim strukama.

Poslodavce i zainteresovane za radna mesta, kao i brojne goste, pozdravio je predsednik opštine, Slavko Branković i poželeo da ovaj skup bude uspešan i poslodavcima i nezaposlenima.

Direktor pančevačke filijale Nacionalne službe zapošljavanja, Aleksandar Farkaš, On je najavio da će Služba uskoro u Kovinu raspisati novi konkurs za samozapošljavanja – nova zapošljavanja – za šta su Nacionalna služba i kovinska opština obezbedile 3,7 miliona dinara. To bi trebalo da bude dovoljno da se još dvadesetak ljudi zaposli.

Sajam je proglasio otvorenim načelnik Južnobanatskog okruga Ivica Žarkov i izrazio zadovoljstvo što je storena još jedna prilika da poslodavci i nezaposleni uspostave kontakt.

Evo kako je Kovin Ekspres propratio prošlogodišnji 2. Sajam zapošljavanja.


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Kovin Ekspres

  Najnovije na Blogosferi

Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Okov za nameštaj Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli...

pročitajte celu vest
29.11.2018 0:01:09

kategorija:Razno

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova