Otvorene Internet čitaonice u Bavaništu i Gaju

Ogranci Biblioteke „Vuk Karadžić“ u Bavaništu i u Gaju dobili su, u prethodna dva dana, internet čitaonice i tako još više osavremenili svoju ponudu ljubiteljima pisane reči, ali i pratiocima zbivanja na „Internet prostoru“. Ogranak u Bavaništu „Teofil Dimić“ sad ima kompjuter sa priključkom za brzi Internet. Kako nam je rekla Ruža Pelić, direktor Biblioteke, [...]

Ogranci Biblioteke „Vuk Karadžić“ u Bavaništu i u Gaju dobili su, u prethodna dva dana, internet čitaonice i tako još više osavremenili svoju ponudu ljubiteljima pisane reči, ali i pratiocima zbivanja na „Internet prostoru“.

Ogranak u Bavaništu „Teofil Dimić“ sad ima kompjuter sa priključkom za brzi Internet. Kako nam je rekla Ruža Pelić, direktor Biblioteke, velike zasluge za uvođenje Interneta u ovom ogranku ima Dušan Nikašinović koji je sredio sve što je potrebno za priključak na mrežu. U ovom mestu Internet čitaonica zvanično je predata na korišćenje u utorak 28. juna.

Dan kasnije i u Gaju je održan prigodan skup koji se, kako smo obavešteni, pretvorio u zanimljiv razgovor o korenima bibliotečke delatnosti u ovim krajevima, čemu je svojim prisustvom i poznavanjem ove materije doprinela i Anđa Debeljački, penzionisana učiteljica. U ovom mestu uveden je ADSL priključak tako da je i tu obezbeđen takozvani brzi Internet.

I Gaj je preseljena i izložba o Ivi Andriću, našem jedinom nobelovcu koji je ovo priznanje dobio 1961. godine.

Biblioteka sad ima Internet čitaonice u Kovinu, gde se nalaze dva kompjutera, i u Bavaništu i Gaju.


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Kovin Ekspres

  Najnovije na Blogosferi

Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Okov za nameštaj Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli...

pročitajte celu vest
29.11.2018 0:01:09

kategorija:Razno

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova