Medalje „Zmajevcima“ na državnom prvenstvu

U organizaciji Badminton kluba Novi Sad i Badminton saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i grada Novog Sada, 29. i 30 juna u hali 6 Novosadskog sajma, održano je Juniorsko prvenstvo Srbije u badmintonu, u pojedinačnim konkurencijama igrača do 11, 13 i 15 godina, pojedinačnim [...]

U organizaciji Badminton kluba Novi Sad i Badminton saveza Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i grada Novog Sada, 29. i 30 juna u hali 6 Novosadskog sajma, održano je Juniorsko prvenstvo Srbije u badmintonu, u pojedinačnim konkurencijama igrača do 11, 13 i 15 godina, pojedinačnim konkurencijama igrača do 17 godina i pojedinačnim i parskim konkurencijama igrača do 19 godina.

Na prvenstvu je učestvovalo preko 90 najboljih juniorskih srpskih takmičara, predstavnika osam badminton centara iz Beograda, Novog Sada, Kruševca, Kragujevca i Šapca i još uvek jedina školska sekcija – sekcija kovinske osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ koju uspešno vodi nastavnik Ivan Lukić.

Na Juniorskom prvenstvu Srbije u badmintonu naši takmičari ostvarili su sledeći plasman: u kategoriji juniorki od 17 godina Bojana Ilić izborila je vicešampionsko smesto, u kategoriji juniora do 13 godina Kristijan Bela Kristijan osvojio je treće mesto, kao i Tamara Jovanović, u kategoriji juniorki do 15 godina.

Time je završena veoma bogata takmičarska sezona. Srpske juniorske i seniorske takmičare i trenere očekuje veliki broj nacionalnih i međunarodnih trenažnih kampova tokom letnjeg perioda. Krajem avgusta održaće se Balkansko prvenstvo za igrače do 13 godina u okviru Međunarodnog letnjeg trenažnog kampa reprezentativaca – Karataš 2011.

D.K.


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Kovin Ekspres

  Najnovije na Blogosferi

Ovo su detalji kojima možete ulepšati svoj dom

Okov za nameštaj Prvo na našem spisku su okovi za nameštaj, koji vam u prvom momentu mogu delovati možda i malo nejasno. Nekako smo navikli...

pročitajte celu vest
29.11.2018 0:01:09

kategorija:Razno

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova