slika

google plus Kako da dodate Google profil dugme na svoj sajt/blog ?Svi znamo da je Google pre nekoliko dana pokrenuo svoj novi društveni servis Google +, i da su Google profili uključeni u njega (nešto slično Facebook profilima). Ukoliko želite da pokažete posetiocima svog sajta bloga da imate google profil i da tamo mogu da pronađu više informacija o vama, predstavljam vam način kako da dodate zvanično Google profil dugme na svoj sajt/blog.

Postupak Posetite stranicu http://www.google.com/webmasters/profilebutton/ googleprofildugme 595x392 Kako da dodate Google profil dugme na svoj sajt/blog ?Popunite podatke gde pod 1 stavljate link do vašeg profila. Link do vašeg profila možete pogledati kada učitate https://plus.google.com/me stranicu, pa će se adresa promeniti u onu koja vam treba. Recimo, link do mog profila je https://profiles.google.com/111934430835231652499 Izaberite gde hoćete da vodi dugme. Do vašeg profila, ili do sadržaja koje delite sa svima. Izaberite veličinu dugmeta koje hoćete u zavisnosti šta vam odgovara. Nakon toga, u koraku 4. na istoj stranici ćete dobiti kod koji treba da iskopirate na sajt/blog tamo gde vam odgovara. Kod i link do mog profila izgleda ovako:

gprofile button 64 Kako da dodate Google profil dugme na svoj sajt/blog ?

Slični postovi:Kako da dodate Google +1 dugme na Blogger blog ? Kako da postavite glasanje na svoj sajt/blog ? Kako da postavite Google Buzz dugme na vaš blog?

Facebook Twitter Baguje.COM

Post "Kako da dodate Google profil dugme na svoj sajt/blog ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 6. 07. 2011. Kategorije: Blog, Blog trikovi, Društvene mreže, Google, Trikovi | Tagovi: ,


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Baguje.COM

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4636 postova