slika

Pala je kisa i sada je totalna paraliza, svima se spava, ili ih mrzi, ili je blato, ili sta da radim … Recimo da ne postoje opcije uzivanja u toplini svoga doma i voznja automobilom, sta bi radili? Izadji napolje na kisu i uzivaj! Setnja po kisi moze da ima odlicne terapeutske efekte. Ispirise, osvezava.

Sta ti treba od opreme:

- Najjednostavnija kabanica koja stiti odlicno od kise, kod kineza kosta oko 200 rsd. Eventualno i kisobran (koji je obicno dosadan). - Voce, nesto sa dosta vitamina. - Suve carape ukoliko bas zaglavis duze napolju (ponesi i jedne papuce). Majica nije na odmet. - Flasa vode i eventualno krem banice za energiju. - Maramice, obicne i/ili vlazne jer ce biti slinavih i blatnjavih. - Ukoliko imas termos onda ce topao caj od kamilice odlicno da zastiti i zagreje telo. - Satorsko krilo za sedenje, bilo gde.

Sledeci korak je biranje rute za setnju, gusta suma nije los izbor ali ako ste u urbanoj sredini onda trazite uske prolaze izmedju zgrada (verovatno cete videti neke cool grafite usput). Ako ste u sumi, uvek prvo udarite stapom drvo ispred sebe, u suprotnom bicete mokri celi u roku od dva minuta. Uglavnom, kisa i blato ne treba da nas sprece da bi uzivali. Sve moze da se opere i osusi ;) Sva oprema staje u bilo koji ranac.

Na kisi mozes da vidis dugu!

Ako imate neke cool ideje koje mogu da se sprovedu samo kada je kisa, pisite! ;)


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Neutrinci u Srbistanu

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4636 postova