slika

GOODYEAR Efficientgrip

Poslednjih godina sve veći trend među proizvođačima guma jesu gume koje utiču na smanjenje potrošnje goriva pri čemu ta njhova osobina ne ide na uštrb voznih karakteristika. GOODYEAR Efficientgrip se svojim glavnim osobinama upravo pridružuje ovoj vrsti takozvanih ekoloških guma.

Tehnologija koja je upotrebljena pri proizvodnji dezena Efficientgrip naziva se „FuelSaving“, a sastoji se u korišćenju inovativnih sirovina u kombinaciji sa laganom strukturom gume i novom generacijom gumene smese. Na ovaj način smanjena je količina energije koja je potrebna da se guma kotrlja po podlozi. Smanjen otpor pri rotaciji utiče na manju potrošnju goriva, a samim tim i na količinu štetnih izduvnih gasova koji se emituju u atmosferu, čineći Efficientgrip gumom koja manje narušava životnu sredinu i ima duži vek trajanja.

Vozna karakteristika koja u najvećoj meri krasi ovaj dezen jeste moć prijanjanja, po kojoj Efficientgrip i nosi naziv. Efikasan je u vožnji kako po suvoj tako i po vlažnoj podlozi, a prednjači u odnosu na konkurenciju kada je zaustavna moć u pitanju. Zbog svega navedenog predstavlja odličan izbor za vozače koji traže ekonomičnu i izdržljivu gumu, prijatnu u vožnji, sa odličnim performansama kako po suvom tako i po mokrom putu.


Pročitajte ostatak teksta

Pogledajte još tekstova od blogera: Internet Prodaja Guma - Blog

  Najnovije na Blogosferi

Koji su Sve Benefiti U?enja Stranog Jezika

Leto je savreno godinje doba za uivanje, to je istina. Tako?e je istina da je grad u toku leta maltene prazan, doga?anja, odnosno distrakcija je ...

pročitajte celu vest
09.10.2018 0:10:09

kategorija:Internet

Komentariši

  Blogosfera Info Box

Blogosfera ima ukupno

4638 postova